SKB's historia

-40 år i branschen


SKB Anläggning & Skötsel AB är ett familjeföretag som grundades redan 1995.
På den tiden var det Anna som öppnade blomsteraffären S:t Knuts Blommor som låg på S:t Knuts torg vid folkets park i Malmö. Med tiden utökade hennes man Viggo företaget med distribution och försäljning av växter och blommor till större plantskolor.
2006 kom sonen Gregory och svärdottern Emma in i företaget för att syssla med anläggning och skötsel. 2007 såldes blomsterbutiken, namnet kortades ner och ändrades till SKB Anläggning & Skötsel och all fokus lades på utemiljö och grönyteskötsel.


SKB utgår fortfarande från Malmö men jobbar inom hela Skåne. Vi utför trädgårdstjänster och markarbeten åt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi lämnar fast pris om så önskas och även fast pris för hela säsongen.

VARFÖR VÄLJA OSS?


Som familjeföretag så gör vi det där lilla extra. Vårt namn är vårt rykte och ska endast förknippas med positiva omdömen. Service och kvalitet är det viktigaste för oss. Nöjda kunder är återkommande kunder, därför ser vi alltid till att lyssna på kundens önskemål men även komma med problemlösningar och förslag när kunden inte riktigt vet vad som går att göra.


MÖT VÅRT TEAM

Gregory Kot

VD


Gregory är VD för SKB och jobbar lika mycket inne som ute. Gregory är huvudansvarig för markarbeten och offerter.


Viggo Kot

Vice VD


Viggo är vår trädgårdsmästare med lång erfarenhet av olika trädgårdsarbeten. Viggo är huvudansvarig för alla planteringar, växter och trädbeskärningar.


Emma Andersson

Operativ Chef


Emma är markanläggare och besiktningsman för lekredskap och lekplatser. Emma är huvudansvarig för alla arbeten med lekredskap och lekplatser. Emma har även hand om avtal, upphandlingar och beställningar.


Filip Andersson Kot

Grönyteansvarig


Filip är vårt senaste tillskott och även Gregorys och Emmas son. Han har arbetat inom företaget i fem år samtidigt som han studerat på heltid. Filip är huvudansvarig för våra grönyteområden.FÖRTROENDE ÄR BARA EN AV DE SAKER VI BYGGER BRA

unsplash